Stel ons jouw vragen...

Misschien is er iets dat je graag wilt weten over onze kerk in Tielt of misschien heb je gewoon een vraag over het christendom in het algemeen. In elk geval heb je hier de kans om vrijblijvend al je vragen te stellen en wij zullen proberen om je een kort antwoord te geven. 

stel jouw vragen over het christendom

Ontdek ons op YouTube

Er zijn duizenden goeie vragen die je aan een christen zou kunnen stellen, Wij krijgen regelmatig van dat soort vragen en beantwoorden die met veel plezier. Voor de meer algemene vragen de regelmatig terug komen hebben we een aantal video’s gemaakt die zeker de moeite zijn om eens te bekijken. Misschien verwerken we jouw vraag wel in een van onze toekomstige video´s 

Hoe kunnen wij jou het beste helpen

Kies gerust de manier die het meeste bij jouw past

vul het vragen formulier in

stel je vraag hier onder

Gebruik gerust het onderstaande contact formulier. Dat is snel en gemakkelijk. Vergeet niet je mail adres te geven zodat we kunnen antwoorden.

bel ons of stuur een bericht

bel of sms ons je vraag

Is het dringender dan mag je altijd bellen of een berichtje sturen met je korte vragen. Meestal gaan we wel tijd hebben om te antwoorden en anders bellen we terug.

kerk bezoek Tielt

kom eens af

Je bent altijd welkom om eens langs te komen op een van onze activiteiten. Zo kan je meteen ook eens beleven hoe het er aan toe gaat en je vragen live stellen

persoonlijk afspreken

we spreken samen af

Misschien heb je toch wat meer vragen of wil je kunnen doorvragen. Dan gaan eens iets gaan drinken of wandelen een rondje zodat we echt tijd hebben voor jou en je vragen.

Stel hier je vraag: