Christengemeenschap Ik geloof in Tielt

Pieterjan Boom

Gemeentestichter

Pieterjan werkt als zelfstandige in ons laser ateljee en staat in Conceptstore De Feniks maar werkt  daarnaast ook voor verschillende lokale bedrijven in onderaanneming. Fan van een kwaliteitsvol gesprek, liefst met andersgelovigen. Onderzoeker en organisator. 

Febe Allyn

Gemeentestichter

Febe werkt in HR bij een groeiend waterbehandelingsbedrijf in Tielt en is steeds opzoek naar mooie en uitnodigende manieren om mensen aan te
zetten tot actie via communicatie
en social media.

Vianova

partner-organisatie

Vianova ziet een florerende beweging van geïntegreerde gemeenschappen van discipelen van Jezus over heel België en ondersteunt deze christengemeenschap in opbouw door middel van praktische en pastorale coaching.

Contact

Je kan ons bereiken via e-mail: pieterjan.febe@gmail.com of telefonisch: 0485/62 05 48

Steun ons

Rekeningnummer van onze feitelijke vereniging ‘Ik geloof in Tielt’: BE76 9734 1834 7795Maandelijkse giften kunnen door een domiciliëring in te stellen via je bank. We huren publieke locaties voor onze samenkomsten, voorzien ontbijt, koffie en versnapering en bieden drukwerk en andere materialen aan voor iedereen zonder kost. Wil je ons werk steunen?

Nieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte blijven via onze nieuwsbrief die per mail rondgestuurd wordt? Daarin laten we weten wat er van activiteiten gepland staan, wat we al gedaan hebben en kan je ook onze gebedspunten terugvinden. Een christelijke gemeenschap opbouwen kent veel uitdagingen en we zouden het een eer vinden mocht je voor ons willen bidden!