Welkom bij Ik geloof in Tielt

Kom binnen en zet u we zijn blij dat je er vandaag bij bent. 

Als je nu in de europahal staat vind je ons op de eerste verdieping waarschijnlijk kan je op het lawaai afgaan dus kom maar kijken. 

Pieterjan & Febe heten je welkom

Kom gewoon zoals je bent. Je bent altijd welkom, ook als je nog niemand in onze groep kent mag je gewoon aansluiten en mee doen. 

 

We beginnen om 10u maar het eerste half uur is er gewoon een vrije inloop met ontbijt dus als je iets te laat bent zal niemand het merken. 

 

Het is de bedoeling dat alle mensen tijdens onze samenkomsten de kans krijgen om mee te denken of aanvullingen te geven. maar natuurlijk zijn er ook altijd mensen bij die liever gewoon luisteren. 

 

Nog even een heel kort antwoord op de meest gestelde vragen.

Op onze kalender vind je altijd de juiste info

Niks onze samenkomsten zijn gratis. 

De koste van onze werking worden gedragen door vrijwillige bijdrages van onze leden. We verwachten niks van onze bezoekers 

moest je toch iets willen bijdragen kan dat in het potje voor vrij bijdrage of via onze rekening 

Rekeningnummer van onze feitelijke vereniging ‘Ik geloof in Tielt’: BE76 9734 1834 7795.

We hebben geen vaste lijst van dingen die je op ons ontbijt buffet vind. Meestal zijn er koeken, yoghurt, fruit en dat soort dingen. Als er dingen zijn die je echt niet mag eten neem je de eerst keer best zelf iets mee. 

Je kan ons bereiken via e-mail: pieterjan.febe@gmail.com of telefonisch: 0485/62 05 48

Tijdens de samenkomst staat mijn telefoon meestal op stil dus dan ga ik niet opnemen verder kan je op de normale uren bellen

Alles gebeurd in het Nederlands. 

maar we spreken ook Engels en wat Frans moest dat nodig zijn. 

We hopen dat je het leuk vind en graag de hele samenkomst wilt blijven hangen. Maar moest je om een of andere reden toch eerder weg moeten kan je natuurlijk altijd vertrekken je moet je niet verplicht voelen om te blijven. 

normaal is de samenkomst rond 12:15 gedaan daarna is er gewoon nog wat gezellig samen zijn en iets te drinken

De kinderen blijven in de samenkomst tot dat we aan de overdenking beginnen. Dan is er een kids club voor kinderen tot 12 jaar. Dit gaat door in een ander lokaal. Ouders die dat willen kunnen hun kinderen daarheen begeleiden maar gaan zelf terug naar de samenkomst voor de grote mensen. 

Ja.

Wij zijn deel van Vianova dat is een landelijke organisatie die ons begeleid en overziet. 

En we zijn ook erkend via de ARPEE en de EAV dat zijn de officiële kanalen naar de overheid.