over ons

Wie zit er achter de pop-up Escape Room: de Kerst-sleutels?

Wij zijn Pieterjan en Febe! We zochten een creatieve manier om op de kerstmarkt van Tielt (de stad waar wij wonen) met Ik Geloof in Tielt, onze christelijke gemeenschap, aanwezig te zijn. We vinden het belangrijk om ons in te zetten voor de Stad en te kijken waar wij als groep inzetbaar kunnen zijn of een meerwaarde voor anderen. 

De Escape Room is een samenwerking van verschillende projecten waar wij de verbindende link zijn. Met ons bedrijf Feniks Ateljee maken we leuke producten uit hout die gepersonaliseerd kunnen worden. Hierdoor konden wij de puzzels zelf bedenken én maken.

We zochten een originele wending in ons bedrijf met een leuk product en dit Escape Room idee bevalt ons wel. Wat dieper gaan graven in de wereld van Escape Games dus en ons maatwerk voor het maken van puzzels aanbieden!

Kom in contact

locatie

Adres pop-up store 
volgt binnenkort!

mail ons

GSM : (+32) 0485/62 05 48

Email : pieterjan.febe@gmail.com

Onze openingsuren

MA – ZA 10u00 – 21u00

Reserveer het spel via deze knop

Volg ons verhaal

Pop-Up winkel!

We hebben een tijdelijk pand in Tielt waar de Escape Room als pop-up nog wat langer kan blijven staan voor jullie. In januari komen we nog weg met een spel over het kerstverhaal, toch? Deze keer krijg je 1u om alles te ontcijferen en de missie te halen!

Voor we écht van start gingen met het bouwen aan de Escape Room, hebben we heel veel contact gezocht met andere christelijke groepen in België. Omdat wij het alleen financieel nooit zouden kunnen maken aan de kwaliteit die we voor ogen hadden. Enkele dappere zielen besloten te geloven in ons project en zeiden ja, wij willen dit spel ook naar onze stad brengen!

Ondertussen hebben we al van enkele andere steden gehoord dat ze het spel graag volgend jaar in december in hun stad willen… doen? 

de locaties

Hoe zijn we op de locaties gekomen van de Escape Room?